Eindeloos genieten
Fair Trade Original heeft een eigen manier van zakendoen. Want de eindeloos lekkere producten hebben ook nog eens eindeloos veel effect op de makers ervan: koffieboeren in Latijns-Amerika, theeplukkers in Afrika, rijstboeren in Thailand. Ook deze lijst is eindeloos. Dit alles wordt al heel erg lang gedaan. Het is de specialiteit van Fair Trade, zeg maar.

Missie
Via eerlijke handel met handelspartners in Afrika, Azië en Latijns-Amerika wil Fair Trade Original een positieve bijdrage leveren aan de bestrijding van armoede. Met de eigen handelspartners bouwen ze aan een rendabele en duurzame handelsrelatie, met respect voor ieders zelfstandigheid en eigenwaarde.

Meer weten? Kom naar onze winkel of ga naar www.fairtrade.nl
Fair Trade
Eerlijke Producten
Fair Trade is het merk van de eerlijke producten. Al sinds 1959. Het assortiment is eindeloos breed en eindeloos lekker. En met elk product doe je iets moois voor jezelf en voor een ander.
De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij.
OPENINGSTIJDEN

Maandag              13.30 - 17.30 uur
Dinsdag               09.30 - 17.30 uur
Woensdag           09.30 - 17.30 uur
Donderdag           09.30 - 17.30 uur
Vrijdag                  09.30 - 21.00 uur
Zaterdag              09.30 - 17.00 uur
Kerstpakketten bestellen
lees verder